The Circle L-3

Ditt Tränings Center i Dalarna

Det här är vi

Vi är ett små företag som består av mig, Monica, och min man Roger. Vi driver ett mindre jordbruk med nötkreatur, gris, får, hundar och hästar med hjälp av vår två barn Robin och Jasmine.

Jag är född och uppväxt i Kalifornien och flyttade till Sverige i 1994. Jag har haft hästar sen jag var 6 år och alltid haft denna ”Connection” med de för att har en samarbetsvillig förhållande byggt på ömsesidig respekt. Under många år har jag studerat olika tekniker/Tränare och under de senaste 9 år har jag börjat med häst psykologi och det är det jag vill vidare utbilda mig i.

Roger var född och uppväxt här på gården sen 5 generationer tillbaka. Jag flyttade hit i 2004 till Dalarna och vi började bygga ett plats vart folk kan komma för att koppla av eller kanske ta  lektion eller bara rida ut i naturen. Jag vill skapa ett plats var våra kunder kan känna sig hemma fast inte har alla sina måsten med på resan. En plats där de kan vara sig själv, koppla av med vänner och äta sig mätt på god mat och har en allmänt trevlig tid här utan att behöva vara orolig för nåt som säng plats, mat , plats för hästen mm.

 

På Sommar har vi ridcenter och vi driver 2 fäbodar i trakten med fri gående betesdjur, var vi rider ut till de och även driver de till baks till fäboden om de har vandrat för långt bort. Bortsätt från bonderiet så har vi vinter aktivitet i form av is körning på sjön hemma hos oss var man kan träna rally eller även testa din egen bilens förmåga att hantera halkig vägar.